Risk

Birth Year 1972
Gender Female
Country Norway
Please summarize your healing story in 100 words or less Jeg ble frisk mot alle odds. Jeg fikk beskjed om å reise hjem for å fortelle barna mine at jeg kom til å dø om kort tid, etter at legene hadde avsluttet knalltøffe behandlinger som ikke fungerte slik de hadde håpet på. Jeg valgte å fortsette å kjempe, og holdt håpet frem som en stor kraft! Jeg la om kostholdet radikalt, kom i kontakt med en dyktig Naturmedisiner, og søkte daglig Guds kraft. Jeg sov mye i tillegg til å holde meg unna stress. Et drøyt år etter jeg ble gitt opp av legene, ble jeg erklært kreftfri!

Health Challenge

What is/was your primary health challenge?

Cancer

Type of cancer

Cervical

Highest stage of cancer

4

Year diagnosed

2018

Current health status

No evidence of disease

Year you healed or became stable

2020

Type of Healing

I tried conventional medical treatment, but it did not heal my condition, so then I used only non-conventional treatments, at which point I healed.

How was your health challenge diagnosed?

Biopsy or Pathology Report, Imaging (CT, PET, MRI, Mammogram, X-ray, etc)

Treatment

Check any conventional treatments you've tried for your health challenge:

Chemotherapy, Radiation

Check any of the 10 Radical Remission factors you've tried:

Diet Change, Herbs & Supplements, Increasing Positive Emotions, Releasing Suppressed Emotions, Following Your Intuition, Deepening Your Spiritual Connection, Increasing Social Support, Finding Strong Reasons for Living, Taking Control of Your Health

Check any other alternative treatments you've tried:

Energy Healing (e.g., acupuncture, reiki, kinesiology, etc), Psychotherapy, Sleep (getting more of it)

Story

Briefly describe your diagnosis method and conventional treatments, including their timing. Did they help at all?

Jeg var igjennom en utredningsfase på ca. 6 uker. Legene oppdaget først spredning, senere fant de ut av hvor kreften kom fra. I utredningsfasen tok jeg biopsi, MR ,masse blod prøver og Pet scanning. Jeg startet opp med cellegift i januar 2019. Behandlingen ble avsluttet etter tre doser da effekten var blandet. I mars startet jeg opp med 25 strålebehandlinger. Stråling hadde også dårlig effekt på min kreftsykdom. I slutten av april 2019 ble jeg skrevet ut fra sykehuset. Behandlingen ble avsluttet. På dette tidspunktet var jeg gitt opp av sykehuset.Legene hadde ikke mer behandling å tilby. Jeg fikk beskjed om å reise hjem for å fortelle barna mine at jeg kom til å dø om kort tid.

Please tell us your healing story in as much detail as you would like:

Jeg var i totalt sjokk og vantro. Jeg var klar over at jeg hadde en svært alvorlig sykdom. Men at legene tok fra meg alt håp kom som et sjokk. Det føltes som et overgrep i lovens navn. En følelse av å bli fratatt selve livskraften.

Jeg brukte tid på å finne igjen « min stemme». I tiden som fulgte var Jeg mye alene, hvilte masse, hørte på god musikk og søkte Guds nærvær og bønn. Jeg hadde tidligere ønsket å endre på kostholdet. Men jeg ble så syk av de tøffe behandlingene, og hadde heller ikke overskudd. Nå startet jeg opp med å kutte ut sukker, karbohydrater og meieriprodukter. Senere på sommeren 2019 kom jeg i kontakt med en dyktig Naturmedisiner. Han har siden fulgt meg tett opp. Han satte meg på en streng diett, tilsvarende ketogent kosthold. I tillegg til de tiltakene jeg allerede hadde startet med måtte jeg også kutte ut fruktsukker, og det meste av proteinrik mat. Senere i forløpet kunne jeg spise noe mer proteiner som rent kjøtt og fisk, helst økologisk. Jeg spiste store mengder grønnsaker. Nøtter, smør og litt egg kunne jeg også spise. Jeg ble satt på store doser med vitaminer, urter og ulike mineraler. På det meste tok jeg 40 ulike ting om dagen.Det handlet om å legge forholdene til rette for å bygge et godt immunforsvar. En viktig ting med denne oppfølgingen var også at den hadde en avgiftene effekt. Slik at lever og nyrer fungerte bedre, og på den måten kunne kroppens innvendig «søppel system» fungere bedre. Tilskuddene jeg fikk ble nøye satt sammen ut i fra hvordan blodet mitt så ut i mikroskopet etter kontrollene, og ut i fra hvordan min generelle helsetilstand var.

Tre måneder etter utskrivelse var jeg på første kontroll på sykehuset. Nå viste CT bildene at spredningsvulsten var blitt halvert. Det hadde også en lymfeknute. Legene hadde fortsatt ikke noe behandling å tilby meg. Men jeg var glad til. Da slapp jeg flere tøffe behandlinger. Jeg var nå oppmuntret og motivert til å fortsette med mine tiltak. Gradvis ble spredningsvulsten mindre gjennom året. Våren 2020 viste MR bilder at svulsten hadde gått i fullstendig remisjon. Legene kunne ikke tro sine egne øyne. Forholdene lå nå perfekt til rette for innvendig stråling av svulsten i livmorhalsen. Kort tid etter ble jeg satt på 4. innvendige strålebehandlinger. Ved neste kontroll sommer 2020 var også denne svulsten gått i full remisjon. Jeg var nå kreftfri! Legen på kontrollen kalte meg for « one inn a million». Jeg har siden denne kontrollen vært helt frisk, ingen tegn til kreft i kroppen!

Vi valgte å aldri ta fra barna våre håpet. Jeg var også veldig varsom med hvem jeg delte de tøffeste beskjedene med. Det var bare noen få som viste om den dystre spådommen som legene hadde gitt meg. Jeg ønsket ikke at det skulle bli en sannhet som folk snakket om bak min rygg. Jeg tror ordets kraft har stor betydning. Videre var det mange som ba for meg. Under en forbønn hadde jeg også fått løfte om at jeg skulle bli helt frisk, men at det var en prossess og at legene ikke kom til å forstå noen ting når de så bildene av meg. Et år senere så var det akkurat dette som skjedde!

Jeg har fortsatt med diett. Ikke like streng, men jeg holder meg fremdeles unna raffinert sukker, meieriprodukter og raske karbohydrater.

UPDATE: AS OF NOVEMBER 2022, RISK CONTINUES TO THRIVE IN HEALTH

I am healthy, and am in the process of completing the last part of a new education. The checks at the hospital confirm every time that I am healthy!!

Do you have any thoughts about what may have caused your health challenge in particular, or what causes it in general?

Jeg tror stress over tid har vært uheldig for meg.

Other


We reserve the right to remove inappropriate comments. If you believe a comment on this profile, or the profile itself, is inappropriate, please send an email to [email protected], and we will look into it.